DocTener on hyvän palvelun lääkäriasema.

Nimi DocTener muodostuu kahdesta sanasta:

Doc tulee englannin kielen sanasta doctor, joka on suomeksi lääkäri.

Tener on puolestaan latinaa, ja se tarkoittaa lempeää.

Toiminta-ajatuksemme perustana on kokonainen kuva ihmisestä. Ihminen on kokonaisvaltainen olento, joka muodostuu fyysisestä -, psyykkisestä- ja sosio-emotionaalisesta osa-alueista. Nämä osa-alueet ovat kaikki sidoksissa toisiinsa, ja vaikuttavat kaikki toisiinsa. Esimerkiksi, kun ihmisellä on kovasti fyysisiä kipuja, se voi vaikuttaa ihmisen käyttäytymiseen siten, että ihminen on ärtynyt.

Hyvän palvelun lääkäriaseman tavoitteena on, että asiakas nähdään kokonaisena ihmisenä eri osa-alueet huomioiden. Se tarkoittaa lempeää ja hyväksyvää kohtaamista aina ajanvaraustilanteesta vastaanottokäyntiin, ja sen mahdollisiin jälkikontrolleihin asti.

Toimipaikkamme on osoitteessa:

Tuohimaantie 12, 90900 Kiiminki

Lääkäri

Yleislääketieteen erikoislääkäri Jouni Luokkala on työskennellyt 10 vuotta Kiimingin terveysasemalla lääkärinä. Nykyään hän tekee töitä työterveyshuollossa. Hän käy säännöllisesti lisäkoulutuksissa, ja saa ajantasalla olevat tiedot nykyisistä hoitosuosituksista.

Jouni on yleislääketieteeseen erikoistunut lääkäri. Hänellä on paljon kokemusta ja vahvaa osaamista niin lasten, kuin vanhustenkin hoitamisesta. Korva-, nenä- ja kurkkutaudeista hänellä on myös erityisosaamista.

Jounia pidetään empaattisena persoonana, jota on helppo lähestyä.