DocTener on hyvän palvelun lääkäriasema.

Nimi DocTener muodostuu kahdesta sanasta:

Doc tulee englannin kielen sanasta doctor, joka on suomeksi lääkäri.

Tener on puolestaan latinaa, ja se tarkoittaa lempeää.

Toiminta-ajatuksemme perustana on kokonainen kuva ihmisestä. Ihminen on kokonaisvaltainen olento, joka muodostuu fyysisestä -, psyykkisestä- ja sosio-emotionaalisesta osa-alueista. Nämä osa-alueet ovat kaikki sidoksissa toisiinsa, ja vaikuttavat kaikki toisiinsa. Esimerkiksi, kun ihmisellä on kovasti fyysisiä kipuja, se voi vaikuttaa ihmisen käyttäytymiseen siten, että ihminen on ärtynyt.

Hyvän palvelun lääkäriaseman tavoitteena on, että asiakas nähdään kokonaisena ihmisenä eri osa-alueet huomioiden. Se tarkoittaa lempeää ja hyväksyvää kohtaamista aina ajanvaraustilanteesta vastaanottokäyntiin, ja sen mahdollisiin jälkikontrolleihin asti.

Toimipaikkamme ovat osoitteissa:

Tuohimaantie 12, 90900 Kiiminki

Revontie 14, 90830 Haukipudas

Lääkärit

Lääkäri Jouni Luokkala on työskennellyt 8 vuotta Kiimingin terveysasemalla lääkärinä, ja toimii edelleen. Hän käy säännöllisesti lisäkoulutuksissa, ja saa ajantasalla olevat tiedot nykyisistä hoitosuosituksista.

Jouni suorittaa parhaillaan yleislääketieteen erikoistumistutkintoa. Hänellä on paljon kokemusta ja vahvaa osaamista niin lasten, kuin vanhustenkin hoitamisesta. Korva-, nenä- ja kurkkutaudeista hänellä on myös erityisosaamista.

Jounia pidetään empaattisena persoonana, jota on helppo lähestyä.

 


Lääkäri Juhani Metsola on rauhallinen ja empaattinen ihminen. Hän kuuntelee mitä on kerrottavana, ja kohtaa ihmisen lämpimästi.

Juhani on työskennellyt sekä terveyskeskuslääkärinä, että työterveyslääkärinä. Erikoistumiseen liittyvissä opinnoissa hän on tehnyt sairaalapalveluja mm. kirurgialla, neurokirurgialla sekä neurologialla. Tällä hetkellä hänen päätyönsä on Kemissä Mehiläisen työterveydessä.

 

 


Lääkäri Marianne Rasi on valmistunut lääkäriksi vuonna 2009 ja on työskennellyt siitä lähtien terveyskeskuslääkärinä Oulun kaupungilla. Hän on suorittanut yleislääketieteen erikoislääkärin tutkinnon, joka on sisältänyt työskentelyä muun muassa fysiatrialla, psykiatrialla, naistentaudeilla, sisätaudeilla, geriatrialla sekä anestesiologian ja kivunhoidon erikoisalalla.

Mariannen terveyskeskustyö on tähän mennessä pitänyt sisällään potilaiden kokonaisvaltaista hoitoa aina neuvolaikäisestä vanhusväestöön. Perusterveydenhuollon päivystyspotilaiden hoidosta hänellä on myös pitkä kokemus. Mariannen erityinen kiinnostuksen kohde on diabetespotilaiden hoidossa, ja hän onkin työskennellyt osa-aikaisesti Oulun kaupungin diabetesvastaanotossa terveyskeskusvirkansa ohella keväästä 2017 lähtien.

Mariannen kanssa on helppo olla oma itsensä. Hän on iloinen ja lämminsydäminen ihminen.